Handleidingen en oefenmateriaal downloaden
Hyperlinks naar externe sites
Werkinstructie voor MailPoet  •  voor het gecontroleerd versturen van Nieuwsbrieven 05-04-2018  •  downloaden (.pdf-bestand)
E-mailverkeer en websites  •  migratie naar afpb.nl en nieuwe server  •  presentatie AG 09-12-2017  •  downloaden (.pdf-bestand)
Handleiding overgang naar G Suite mail  •  downloaden (.pdf-bestand)  •  17-04-2017
Mon idée pour le français  •  aanwijzingen voor de installatie van deze widget (.txt-bestand)  •  05-02-2018
Afbeeldingen niet beschikbaar in pagina-editor  •  oplossing downloaden (.pdf-bestand)  •  29-01-2018
Handleiding AFPB WordPress-Multisite  •  downloaden (.pdf-bestand)  •  01-04-2017
Oefenmateriaal bij “Handleiding AFPB WordPress-Multisite”  •  downloaden (.zip-bestand)  •  19-08-2015
Easy WP Guide  •  WP Manual  •  Engelstalig  •  Gratis downloaden  •  Praktijkgericht, helder, goed geïllustreerd  •  ± 140 pp.
Rechtenvrije foto’s  •  Frankrijk en andere Franstalige landen/regio’s  •  Publicatie vereist vermelding van naam, bron en licentie
Overstappen naar WP-Multisite  •  korte handleiding + praktijkvoorbeelden  •  downloaden (.pdf-bestand)  •  29-09-2015
Oefenmateriaal bij “Overstappen naar WP-Multisite”  •  downloaden (.zip-bestand)
WordPress Lounge  •  Het Nederlandse platform voor WordPress
WordPress handleiding voor beginners
WordPress Tutorials  •  een serie heldere Engelstalige video’s en teksten over korte afgebakende onderwerpen
Getting Started with WordPress  •  Lessons for Beginners and Intermediates  •  Officiële Engelstalige website over WordPress
Handleiding HTML  •  Nederlandstalig  •  HTML, CSS, JavaScript  •  handleidingen, voorbeelden, trefwoordenregister  •  aanbevolen
Présentation  •  Assemblée Générale Roosendaal  •  10 juin 2017 (fichier .pdf)

De handleiding Overstappen naar WP-Multisite en het bijbehorende oefenmateriaal zijn bedoeld voor een snellere kennismaking met de nieuwe websites op basis van praktijk­voorbeelden.

Voor verdere vragen over de nieuwe websites kunt u contact zoeken met de landelijke webmaster van de AFPB, de heer Theo von den Benken  (e-mailadres :  webmestre@afpb.nl)

Voor vragen over de overgang naar G Suite mail wende u zich tot de landelijke webmaster van de AFPB, de heer Theo von den Benken  (e-mailadres :  webmestre@afpb.nl) of bij diens afwezigheid tot mevrouw Wil Kraan (e-mailadres :  cursus.zwolle@afpb.nl).

pijl begin pagina
 begin van de pagina
pijl begin pagina